Over Bezige Boefjes

Altijd zijn ze bezig: De boefjes. In onze shop alles wat ze nodig hebben om bezig te blijven.

Toen onze jongste werd geboren ben ik tijdelijk gestopt met werken. Om toch iets om handen te hebben wilde ik een eigen webshop beginnen. Na veel maanden bedenken wat ik wilde verkopen, kwam ik daar per toeval achter. Onze jongste kwijlt veel als hij tanden krijgt of verkouden is. Ik ging op zoek naar leuke kwijldoekjes. Ik vond vooral veel doekjes in één kleur en hier en daar iets met een patroontje (stipjes, streepjes), niet stoer genoeg voor onze “grote” jongen. Na veel zoeken heb ik ze gevonden, leuke met auto’s en dino’s en andere echte jongens dingen. Het duurde alleen erg lang voordat ik ze eindelijk thuis had. Inmiddels had hij al heel wat shirtjes en rompers nat gekwijld. Toen kwam ik op het idee om ze groter in te kopen en te gaan verkopen. Zo is het idee ontstaan. Vanaf nu zijn deze leuke doekjes te koop bij ons, inmiddels ook in leuke patroontjes voor meisjes uiteraard.

Daarna ben ik op zoek gegaan naar andere producten om te verkopen. Ik kwam het leuke merk Stephen Joseph tegen. Een heel mooi merk met houten speelgoed en veel andere artikelen voor kinderen. Dit is inmiddels ook bij ons verkrijgbaar.

Het assortiment is inmiddels aangevuld met BabyBanz zonnebrillen voor baby’s en slabbers met bakjes voor kleine knoeiers. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten. Ook aan de hand van de tijd van het jaar. Aan het einde van de zomervakantie ga ik bijvoorbeeld op zoek naar leuke parapluutjes en regenlaarsjes. Kortom hou deze webshop in de gaten. Kijk ook eens op onze facebook-site.

 

Contact informatie

Bezige Boefjes en DoeppieDee

Marilet Willems
Eikenbussel 21
5689AA Oirschot
webshop@bezigeboefjes.nl

WhatsApp:
+31614147533
Facebook:
Bezigeboefjes
Instagram:
Bezigeboefjes
Telefoon:
+31(0)6-14147533 (DoeppieDee / ma-vr 09:00-17:00)

Maak bij voorkeur gebruik van email of Whatsapp om contact met ons op te nemen of neem een kijkje in onze veelgestelde vragen.

Neem je toch liever telefonisch contact met ons op, dan kan dat op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Spreek gerust de voicemail in met je vraag en telefoonnummer, dan bellen we je binnen 1 werkdag terug.

Contact gegevens zijn alleen bedoeld voor klant, product en order informatie. Het gebruiken van onze contactgegevens voor telemarketing is niet toegestaan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

KvK-nummer: 65974395
Btw-identificatienummer: Op aanvraag via mail
Rekeningnummer: NL89KNAB0256365326

 

 

 

Links

Bezorgen/Afhalen

Je bestelling kan verstuurd worden op drie manieren.

  1. Brievenbuspost via PostNL. Als het door de brievenbus kan doen we dat. De kosten zijn dan €3,95.
  2. Pakketje ophalen bij een Kiala-punt. Dit kost €3,95 per pakket. Je geeft zelf aan waar je het pakket op wil halen. Als je weinig thuis bent is dit een handige optie. Je kan het dan ophalen bij jou in de buurt, als het jou uitkomt. Stuur na je bestelling een mail naar webshop@bezigeboefjes.nl met daarin het Kiala punt waar je het op wil halen.
  3. Pakket via PostNL. Dit kost €5,00 per pakket. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd. Bij pakketten krijg je een track and trace nummer via mail. Zo kan je volgen waar het pakket blijft.

Afhalen is ook mogelijk. Graag een mail sturen naar webshop@bezigeboefjes.nl wanneer je het op zou willen halen. Het adres is Eikenbussel 21 in Oirschot.

Bezorgen België

Bezorgen in België is ook mogelijk. Dit doen we via PostNL. Dit kost €8,75. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd.

Retour sturen

Als je iets retour wil sturen kan dit gratis via een Kiala punt. Stuur een mail naar retour@bezigeboefjes.nl met daarin de gegevens van je bestelling. Bestelnummer, rekeningnummer waar het geld op teruggestort kan worden en de reden van retour. Je krijgt dan via de mail een bon die je kan gebruiken om het pakket terug te sturen. Dit plak je op het pakket en geeft het af bij een kaila punt bij je in de buurt. (Zoek kialapunt) Bewaar het verzendbewijs dat je krijgt bij het Kiala-punt goed. Hier staat een track and trace nummer op. Hiermee kan het pakketje gevolgd worden. Het geld wordt teruggestort als het pakket binnen is.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn terug te lezen op: Algemene voorwaarden

 

 

 

Copyright © 2017 Bezige Boefjes.